130216 (2) Ibland blir det mer…

Idag blev det två uppdateringar…. Flickorna visade verkligen att de älskar snö idag på morgonpromenaden och jag har haft lite dåligt samvete för att vi inte gör något riktigt ”huvudbry”. Vädret höll i sig ganska bra så solen sken lite emellanåt och det började klia lite i ”träningstarmen”. Dock är jag fortfarande lite lat…. har lite bekymmer med diskbråcket som bråkar, så jag satt och funderade på vad vi skulle hitta på. Det blev snösök hemma på tomten!
 
Det är ju lagom mycket snö, ca 3 dm snödjup och den snön är ju alldeles lös så det är bästa att passa på. Sagt och gjort. Jag slängde ut 13 dummisar av varierad storlek och sedan fick de jobba samtidigt alla tre. Var lite i valet och kvalet där men det visade sig att det förmodligen var rätt så bra faktiskt! Ibland lönar det sig att vara lite lat…
 
Först skickade jag Piga och när hon hade en så fick Garbo gå och när hon hade en så var det Gretas tur. Sedan skickade jag allteftersom de levererade. Det innebar att flitig liten Piga plockad lika många som Garbo och Greta tillsammans. De två sista var det hon som hittade och hon har inte varit så snabb att plocka upp dummisar i snö så när hon höll på att fippla med att ta den så var Garbo dit och snöt den. Oj vad flitig liten Piga blev paff! När hon sedan fortsatte att leta och hittade en kom Greta som en projektil men då var det minsann snabba ryck! Uj, uj vad snabbt hon plockade upp och kom in med den.
 
Man glömmer fort men hon har då en suveränt bra näsa när hon kopplar på den, min flitiga lilla Piga. Så kul att se när hon hoppar fram i snön och rätt vad det är snor på huvudet och drar iväg och dyker ner…
 
Jag hann aldrig ta upp kameran medan vi körde men jag tog lite bilder efteråt på spåren som skvallrar om hur de har rört sig i området…
 
 
 
 
 
 
Nu tror jag inte att det kommer någon mer uppdatering idag…. ;–)”
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 5 =