130221 Det drar ihop sig

Idag har varit en dag där man fått stanna upp och kontrollera, fundera och planera. I morgon kväll kommer Thord hem på helgpermis så jag har några timmar på förmiddagen att fixa det sist inför det. Jag jobbar ju eftermiddagen och kommer hem ungefär samtidigt som honom så då hinner jag inte. Tror ändå att jag har läget under kontroll om inget oförutsett händer förstås.
 
Igår hade jag fått det sista intygen för att skicka till A-kassan så jag har gått igenom alla papper och kontrollerat att alla uppgifter som de (hittills) har begärt in. Säkert dyker det upp fler frågor om jag känner dem rätt… Men tills vidare får jag väl tro att jag har fixat det jag kan på den punkten, sedan är det bara att hoppas att ansökan går igenom så jag får några pengar.
 
Nästa helg har jag lovat att Potifar ska få vara här då Emelie och Andreas ska till Norge och tävla i badminton. Maud och Lars tänker följa med så de får ett välbehövligt litet familjeäventyr. Naturligtvis vill jag gärna göra vad jag kan för att de ska kunna få en härlig helg även om det just nu är lite struligt. Det gäller att passa på Potifar så att han inte knuffar på Thord som ju är mycket ostadig på benen ännu. Potifar är ju en väldigt glad skit och brukar bli lite ”till sig i trasorna” när han träffar tejerna. Jag får väl se till så att jag är med så fort Thord ska röra på sig så ordnar det sig nog. Struligare än vad jag tänkt kommer det nog att bli då Garbo satte igång och löpa idag. Men är viljan god, vilken den ju är, så ordnar det sig nog. Maud och Lars ställer upp så otroligt mycket för oss så det känns bara så roligt om jag på något sätt kan ”bjuda tillbaka”.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

17 + 1 =