130223 En härlig fredag – inledning till en härlig helg?

Igår var det fredag, arbetsveckans sista dag. Allt var förberett för att husets herre skulle få komma hem på helgpermisson från rehabiliteringen på Remonthagen och färdtjänst var beställd. Nu blev det så att färdtjänsten fick vi avbeställa då Ellen & Gunder hämtade honom och körde honom hem. De hade också med sig en eldriven snöslunga så jag ska slippa handskotta snön…
 
 
 
 Inte nog med det! De hade också med sig Thaimat så när jag kom hem var Thord installerad och maten färdig att serveras. Änglar finns konstaterar jag åter igen! Vilka goa, snälla människor det finns!
 
Hundarna blev naturligtvis mycket glada över att husse var hemma igen. Det blir allt lite konstigt när det är någon som saknas i flocken.
 
I morse fick flickorna sin vanliga morgonpromenad efter att husse fått sin ”klockan 8 medicin” så han fick tillfälle att somna om en stund till.
 
Vi hade som vanligt lite övningar för oss och idag körde vi en annan variant av inkallning/stoppsignalövning. En filmsnutt blev det också men som jag tidigare berättat så går den inte att lägga in här men den finns på Facebook (i gruppen Labradorägare i Sverige) för er som är med där och som skulle vilja titta på den. Lite vanliga foton blev det förstås också:
 
 
Det var lite ”blått ljus” när vi kom fram till Alexis. Här är det en vy över Sundsjön. Man kan se några gårdar i Fanbyn på andra sidan sjön.
 
 
Flickorna är som vanligt glada att få röra på sig lite. Att läsa dagens post är nog så viktigt tycker flitig liten Piga.
 
 
Bäst är när de får ge sig ut i snön och leta lite rådjurs-, älg- och harskit tycker de.
 
 
Greta tar i för kung och fosterland och tungan blir ganska snabbt lång och hänger som en slips utanför munnen.
 
 
Min fina Garbogumma….
 
 
… och flitig liten Piga…..
 
 
… och vår goa, glada optimist Greta.
 
När vi kom hem var det lagom tid att kliva upp tyckte husse. Så efter morgontoaletten var det dags för frukost för oss tvåbenta. Flickorna fick sin innan vi gick ut på morgonrundan.
 
 
Efter frukosten var det dags att läsa ÖP som flickorna fick hämta när vi kom hem.
 
Så som ni ser så är läget någorlunda under kontroll just nu.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 15 =