130316 Vaknade med en sur min idag…

 

Ibland blir man lite fundersam över sig själv. Igår var en rätt bra dag. Pratade med Thords biståndshandläggare och det kom fram en hel del positiva saker så det ser ut att kunna ordna sig med det mesta trots allt. Man ska väl inte ropa hej förrän man är över bäcken men ändå.

 
Thords rapport är också positiv. Igår hade han gått fram och tillbaka med krycka i korridoren några gånger på egen hand men han fick lite bannor. Han måste säga till så någon är med och kollar. Tack för det så känns det lite tryggare (idag hade han sagt till)!
 
Trots dessa rapporter så kände jag när jag vaknade att jag hade en riktigt sur min. Mungiporna gick neråt så jag fick gnugga mig i ansiktet lite så jag återfick en något mer normal min. Kan inte minnas att jag drömde något heller så jag förstår bara inte den sura minen….
 
Nåja, för att ändra på hela inställningen så tog flickorna och jag en rejäl skogstur nu på morgonen. Solen tittade fram och det var ca -5 grader, mao riktigt skönt. Här kommer lite bilder:
 
 
Här ser man solen i trädtopparna.
 
 
Greta kollar posten!
 
 
Här hade älgen varit framme. Mums sa flickorna! STORA tablettaskar…
 
 
Framme vid Alexis. Här luktar det mycket gott under snön.
 
 
Mor & dotter som snömonster!
 
 
Stoppa undan kameran och kom nu, tycker Garbo!
 
 
Vänta på oss Piga, ha inte så brått!
 
 
Naturen böjer sig för snön och bromsar framfarten på rådjursstigen.
 
 
Kom, kom, säger Piga! Här finns det massor av godis från rådjuren!
 
 
Tillbaka vid Alexis lyser solen ännu mer.
 
 
Flitig liten Piga blev jättetrött och passade på att sova en stund medan matte åt frukost.
 
Nu har de fått både manikyr och pedikyr samt lite massage och därefter ville de ut till hundgården en stund. Tänker passa på att röja lite här inne. Dammsugaren ska få jobba en hel del då det fortfarande är fällningstid…
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − två =