130103 Test av nya kameran

Igår blev datumet fel… lätt att bli ”dagavill” (som man säger på jämska) när man är ledig många dagar på raken. Det är man inte precis van vid.
 
I morse testades nya kameran som jag investerat i. Nu är det ingen riktigt bra kamera, det är jag lite för snål för, men något bättre än den som jag nu använt några månader och som håller på att lägga av.
 
Testade med att ta lite bilder för att jämföra med den gamla men det är ju lite knepigt för det tar ett tag att lära sig hur den fungerar. Nu körde jag med automatik och man får testa sig fram så småningom med olika inställningar. Så här blev det i alla fall:
 
 
 
Första försöket, morgonrodnad som nästan inte syns. Det var rätt mörkt också.
 
 
Här syns det något bättre och det var nog en 25 minuter senare.
 
 
Alexisbacken, mitt favoritmotiv…
 

 
Hemma! Här testade jag lite olika inställningar och denna blev förhållandevis rätt bra trots mörkret.
Motivet är vår stora ”julgran”, otroligt fin men för stor för att sätta ljus i.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 4 =