130106 Hej o hå, alltid ska det vara nåt…

I helgen  har ju Maud, Andreas, Potifar och Lady varit här till flickornas stora förtjusning. Lady har gjort allt för att få igång Piga på lite lek och bus. Eftersom Lady har varit en riktig fräshund, som gärna tagit Piga i herrans tukt och förmaning så var Piga väldigt skeptisk till att börja med, men allt eftersom helgen förflutit så har Piga ”tinat upp”. Tråkigt nog går det inte lägga in filmsnuttar i bloggen men vi har några som är rätt kul att titta på. Kanske kommer jag att lägga upp dem på Hemsidan i Album när jag får lite tid över.
 
Potifar och Garbo har också haft lite busstunder, det är bara Greta som inte uppskattar att busa. Hon håller sig nogsamt undan när de andra börjar busa på.
 
Garbo har varit feberfri men ”knölen” har blivit större och nu är den både varm och ser lite röd ut. Dessutom reagerar hon lite när man tar i den och nu i kväll kom det faktiskt blodvatten ur den. Dessutom är det en körtel på ena bakbenet som är svullen. Så med största sannorlikhet måste vi iväg till veterinären igen i morgon. Stackars Garbo. Det är tur att hon ändå är god och glad, matfrisk och feberfri, annars har jag nog varit riktigt orolig, men det kanske man ska vara ändå… ?
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 6 =