130111 Dags för rapport

Känns som det är dags för en liten rapport om lite ditt o datt.
 
Garbos ”knölar” går åt rätt håll… dvs de blir mindre och mindre så det ser lovande ut. Hon är dessutom mer än lovligt pigg. Vet inte om jag har sett henne så pigg och leksjuk och engagerad på mycket, mycket länge. Tror att Ronjas besök i julhelgen tände gnistan.
 
För övrigt har det varit lite tråkigheter… Thords ”styvpappa” har gått bort och nu väntar begravning på torsdag. Känns sorgligt även om det inte är helt oväntat.
 
Goda nyheter har det också varit. ”Norske” Max, Pigas helbror Amamus Sterna Bernsteini, har röntgats och visat sig ha A på höfter och ua på armbågar. Bente, Max matte, har lovat skicka några filmer på hur Max jobbar när det tränar för att han ska bli räddningshund, lavin. De kommer jag att lägga ut på hemsidans sida Album så fort jag får dem så det ser vi fram emot.
 
I morse fick jag erfara att det var länge sedan vi stötte på rådjur på våra skogspromenader. Det har inte hänt sedan i fjol under vårvintern. Jag brukar alltid börja promenaderna med att de får gå fot i koppel, vilket var tur tror jag. Bara ca 5 m framför oss kom det två rådjur som skjutna ur en kanon, rätt över skoterspåret. Det blev mycket frestande för de tre damerna för alla tre rykte till i kopplet men lugnade genast ner sig när det blev stopp. Tror att de blev lika överraskade som jag blev, och för all del, även rådjuren tror jag. Bra träning blev det i alla fall!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tretton =