130120 Stor dag idag!

Idag är det en stor dag kenneln. Vår underbara Garbo fyller hela 7 år. Har lite svårt att smälta det för jag tycker att det inte är så länge sedan som vi hämtade henne från Djurbergas kennel i Dalarna. Då låg hon i min famn med huvudet på min axel och sov så gott som hela vägen. Vi fick väcka henna när vi tyckte det var dags för att rasta lite och när det var dags för mat.

 
 
Så här såg hon ut när hon kom, gullet!
 
Tyvärr ser det inte så bra ut med knölen på höger bak. Från att vara liten som ett knappnålshuvud (den färgade sorten) så är den nu lika stor som den var när vi upptäckte den. Detta har blivit under ett halvt dygn för i gårkväll var det nästan så jag inte hittade den. Idag blev det en långpromenad och sedan lite markeringar i lös snö. Kanske har det ett samband?
 
Det är fler saker som inte går som det ska just nu. När jag varit iväg på affären sp såg jag att bilen läckt väldigt mycket olja. Den har läckt lite under en lång tid men aldrig så här mycket. Som tur är kommer vår snälle svärson Lars hit med pellets i morgon och tittar på den. Hoppas det inte är något allvarligt, har varken tid eller råd med så mycket mer krångel just nu.
 
Som lisa för själen vill jag visa några härliga bilder från vår promenad i morse. förhoppningsvis är det ett gott tecken inför närmaste tiden.
 
 
Denna bild har jag som bakgrund på Facebook just nu. Alexis i morgonrodnad.
 
 
Stigarna blir lite ”trolska” i allt det vitluddiga.
 
 
Naturen gör sina egna konstverk.
 
Till sist kan jag berätta att Hemsidan och även sidan Album är uppdaterad. Album är uppdaterad med tre filmer från ”Norske” Max träning till räddningshund lavin.
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 3 =