130126 Tja…. allt fortsätter i samma spår….

Dagen började ungefär som gårdagen slutade. Alltså mer eller mindre katastrof på sitt sätt… bortsett från att jag faktiskt fick sovmorgon till kl 8! Hundarna var förstås piggaoch Piga och Garbo hade en lek- och busstund som vanligt när vi satt och åt frukost:
 
 
Här borttas mor och dotter om en kampleksak. Vem vinner?
 
 
Det ser ut som om flitig liten Piga har fått morsan på fall.
 

 
Mycket riktigt, morsan ligger på rygg och ber om nåd…. eller?
 
Själv tänkte jag vara lite kreativ och stoppade i en maskin med svarta kläder. Stökade undan lite annat och satt sedan ner och funderade på hur gårdagens problem ska kunna lösas. Fick några tankar och undersökte möjligheten. Näe då, funkar inte så nu vet jag inte hur man ska kunna fixa dett. Tycker att jag har bra året blivit prövad nog nu under de senaste fyra åren, men  näe då!
 
Näväl, gick ner till källaren och plockade ut tvätten…. Katasrof, minst sagt. I en byxficka fanns en öppnad förpackning med pappersnäsdukar. Gissa vem som vet vad hon ska göra i morgon?
 
Som tröst för själen tog jag med flickorna ut på en tur i skoterspåret. Eftermiddagen bjöd på sol och -7 grader enligt termometern. Vi gick till vänster denna gång för där har vi möjlighet att välja lite olik vägar. När vi kom ner mot byhållet  så kändes det att det var minst det dubbla på termometern där. Detta var inte vad jag tänkt, var lite för dålig klädd så promenaden blev kortare än jag tänkt. En timme härdade vi ut men sedan var det rätt skönt att komma hem till värmen.
 
En njutningsfull tur blev det i alla fall, trots kylan. Se själva:
 
 
Vita vidder, stor frihet att undersöka allt som luktar så gott!
 
 
Naturens egna konstverk!
 
 
Så härligt!
 
 
Vad vill du matte undrar Garbo?
 
 
 
En lisa för själen för både två- och fybenta!
 
 
Självklar blev det lite inkallningsövningar också. Denna gång hade Garbo längst väg hem.
 

 
Flocken samlad!
 
Önskar både er och oss själva en skön söndag!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =