130127 Trots allt så ljusnar det!

Idag har varit en bra dag! Tror t o m att min magkatarr har anledning att lugna sig lite. Vi har två änglar i vår närhet, vår dotter Maud och svärson Lars! De hade på eget bevåg kollat upp om det fanns någon bra bil som kunde passa mej och faktiskt hittat ett bra exemplar. Maud ringde och berättade att om jag ville så åkte de dit och tittade på bilen och det resulterade i köp.
 
Det visade sig att egentligen köpte vi 3 extraljus och 4 vinterdäck och fick bilen på köpet. Tror och hoppas att detta blir ett riktigt fynd! En gammal bil men vad passar bättre till en gammal kärring?
 
 
Den är något äldre än vår ”gamla” bil och ingen GLT men har gått 20 000 mil mindre. Maud levererade den och naturligtvis skjutsade vi hem henne. Då fick jag ju också tillfälle att själv provköra min nya färdkamrat. Lite småfix är det förstås men i det stora hela tror jag att detta blir riktigt bra. ”Flickorna” hade heller inget emot att provåka där bak men vi måste naturligtvis in med lastgallret och grindarna innan det är riktigt anpassat för deras komfort. Att bilen är vit och en 850 är bara positiv, känner igen alla reglage som finns på exakt samma plats som på vår ”gamal” bil. Thord gav också helt godkänt för köpet och Maud och Lars har lovat att hjälpa till att fixa till det som behövs, gulle dom, våra änglar!
 
Nu återstår bara en diskussion om fakturan för ”reparationen” av vår gamla trotjänare som kommer att ställas av och bli reservdelsbil i stället.
 
Av natruliga skäl har det inte blivit några aktiviteter förutom vår vanliga morgonpromenad för flickorna. Det dåliga samvetet växer mer och mer ju mer man läser på Facebook om andras aktiviter men vi får väl försöka ta igen den om och när jag får tid.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tretton − 8 =