130131 Januaris sista dag

Jahapp, nu har vi nått januaris sista dag…. och den var precis som de senaste dagarna. Dvs full med negativa överraskningar. Inte för hundarnas del dock… peppar, peppar!
 
Det började med att vi skulle ha brandsyn. Måste försås stänga pelletsbrännaren och köra på el under tiden. Han kom precis när jag var på väg till jobbet så han tittade in på vinden först eftersom det bara finns ingång dit inifrån. Där konstaterade han att vi måste göra något åt det som är runt murstocken. Vi skulle ha rockwoll tror jag han sa. Nu var det träplattor och spån… 
 
Åkte ock jobbade och när klockan var halv två tog jag paus och ringde sjukhuset. Allt såg bra ut med Thord förutom att han inte kunde stå på benet i dag. De hade börjat diskutera om han skulle få rehabilitering eller inte ….. Det är bara att hoppas att han har lite jävaranamma i morgon och biter ihop och inte ger sig. Det gällre nog att visa riktigt god vilja annars blir det nog ingen sådan hjälp och själva fixar vi nog inte det här.
 
Jobbade långdag idag så hundarna fick vara ute i hundgården under tiden. Flitig liten Piga blir lite ”järalös” när det blir ett antal timmar så hon hade slaktat en ny hundfäll igen….
 
Pannan gick inte få igång men jag ska göra ett nytt försök innan jag går och lägger mej. Dagen kan i alla fall summeras med att den skiljer sig inte nämnvärt från de senaste dagarna. Folk är också så ”snälla” och menar säkert väl när de säger att snart vänder det…. men det har jag väntat på i 4.5 år nu!. Det är bara att konstatera att vissa av oss blir prövade till bristningsgärnsen.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två + 4 =