130703 Sista rycket!

Oj, nu har det gått några dagar sedan jag skrev. Det har varit full rulle med förberedelser inför kennelläger och Working Camp i Bispgården. Mycket att hålla reda på… är ju van vid att vi har varit två som delat på uppgifterna och vad vi ansvarar för. Nu får man tänka på allt själv + lite mer…. Inte gott för en virrig kärring men jag hoppas jag inte glömmer något väsentligt, resten får alla ha överseende med.
 
Finväder har vi i alla fall haft i dagarna två. Jag har kört lite basicträning med Piga & Garbo och påmint om vad som gäller. De har ju bägge blivit alldeles exalterade av glädje över att få träna med vilt så allt vad tecken och signaler glömdes bort. Tror att vi är på rätt spår igen men vi får väl se…
 
Igår kväll körde vi lite linjetag och tecken på gården bara. Det såg lite ”hotfullt” ut med vädret så därför höll vi till på hemmaplan.
 
 
Mörka moln över skogskanten….
 
 
Men någon regnskur kom inte och jag kunde inte låta bli att fota min fina ampel.
 
I morse på morgonturen var allt i naturen nytvättat och rent. Det hade nog regna rätt rejält under natten.
 
 
Vattendropparna hängde kvar på kvistar och barr…
 
 
Flitig liten Piga gjorde sin morgontoalett i avskildhet bakom rallarrosor….
 
 
Då blir man så här härligt våt i pälsen utan att bada.
Nu ska jag strax iväg och göra sista rycket på jobbet. Har två arbetspass idag och sedan väntar 1,5 veckas ledighet. Ska bli så skönt och jag ser fram emot att få träffa Beckasinerna (även om det inte blev fler än 4 av 10 i slutändan) och Tärnorna som blir 7 av 10. 
 
I morgon anländer våra instruktörer, Alf & Malin med flickor och hundar så då börjar det dra ihop sig.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + ett =