130717 Hå hå ja ja… åter till verkligheten!

Nu känner jag att jag återkommit till verkligheten efter att ha varit på ”flykt” i drygt en vecka… Igår ringde jag till hälsocentralen då de nya värktabletterna inte fungera. Jag fick blodtrycksfall och hjärtklappning och mådde pyton av dem så jag har inte tagit någon under tiden vi var borta. Känns i kroppen, Alvedon är bra men inte så bra så det hjälper mot vad som helst. Läkaren ringde upp på eftermiddagen och den jag trodde var omtänksam visade sig ha ”horn”… Eftersom jag inte tål morfinbaserade läkemedel så fanns det inget annat än Alvedon för min del sa han… Märkligt tyckte jag. Jo, föresten, han skulle skriva ut ett antidepressivt läkemedel som också hade effekt på värk. Det ville jag inte ha sa jag. Jag skriver ut receptet du kan hämta på Apoteket annars får du klara dej på Alvedon. Ridå!
 
Efter att ha sovit på saken ringde jag HC idag igen. Förklarade att jag ville prata med en annan läkare och det skulle jag få men han hade bara telefontid på torsdag em så då ska han ringa. Få se hur det går. SKITHÄLSOVÅRD!!! Blir så less… Man ska nog inte vara kvinna och absolut inte en kvinna med år på nacken. Då finns det ingen hjälp att få. Blääää!!!
 
Medan jag ändå är i farten ska jag klaga mera! Idag hade jag tid för bilen på verkstan. Skulle byta en spindelled som glappa sa Bilbesiktningen. Nu var det inte så enkelt. Den modell på bil som jag har måste man byta ”hela paketet” med styrarmar också. Det tog väl ca 30 minuter och reservdelen kostade 800,-, inget att klaga på egentligen. MEN när jag körde därifrån kände jag att bilen drog mot höger. Återbesök på verkstan, fick den kollad men inget fel hittades, Det kunde bli så där sa de så jag måste göra en framvagnsjustering…. Skitbil!!!!
 
Lite solsken blev det i alla fall när jag städade på dagis. Då träffade jag på min brorsdotterdotter Frida. Länge sedan sist vi sågs så det blev en stor go kram. Härliga lilla Frida!
 
Nu ska jag sura färdigt i kväll, ska inte göra någon nytta alls, så det så. I morgon är en annan dag så jag hoppas att det har strulat färdigt nu. Lite varm sol skulle heller inte var så dumt.
 
Marith
 
PS. Det gick inte sura så länge… Efter rastning av flickorna blev jag sugen på att träna lite med dem (bara hemma på gården). Testade en del tips jag fått under Working Camp och … looking good!  Vem kan vara sur då? DS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 3 =