130721 Hå hå ja ja… vilken da!

Gårdagen var en knölig dag… Blev behövlig storstädning av huset trots krånglande ben och höft men skam den som ger sig. Det blev färdigt och det känns väldigt skönt. Någon blogguppdatering blev det förstås inte och flickorna fick heller inget annat än en mycket långsam morgontur i Fjällstaskogarna. Regnade gjorde det också.
 
I morse vaknade  jag något bättre tills mods, både i kropp och själ. Maud kom i går kväll och efter middagen så slog vi våra kloka huvuden i hop, mest hennes kom till användning, mitt hade nog gått i vila…   Jag har ju beställt en Samsung SIII 4G och då ingick en ficktelefon och en Ipad. Ipaden hade jag fått igång, nemas problemas men se telefonerna det var en helt annan story. Efter en hel del huvudbry så löste det sig det hela… Nu fungerar alla tre enheterna. Det enda som fattas nu är att komma in på vårt nätverk… Har glömt lösenordet… Försöker hitta några uppgifter om hur man kan hitta det igen utan att nollställa och börja om. Vår ”hustomte” när det gäller datakunskap har semester så det lär väl bli till att ha tålamod tills han kommer tillbaka misstänker jag. OM nu inte någon vänlig själ som läser detta kan ge ett tips? Som upplysning har jag ett nytt telefonnummer men tillsvidare behåller jag det gamla, vi får se hur det blir så småningom. Jag kommer, åtminstone framöver ett tag, svara på gamla numret men ringa från det nya. Sen får vi se.
 
Nåja, i morse sken solen och det kändes bra att stiga upp trots att kroppen fortfarande protesterar. Nu var det kanske inte så fint som det såg ut… Det var kraftig vind och bara 10 grader, men man kan i alla fall låtsas att det är sommar när solen skiner, eller hur?
 
Efter frukost gav vi oss ut, Maud, jag, Potifar och Piga för att träna lite. Vi hade tagit fram fågel och hade en plan. Det blev kanske inte riktigt som det var tänkt, vi uteslöt vattenjobb men vi fick en riktig bra träning för våra fyrbenta. Dirigering och markering stod på programmet. Som avslutning fick det jobba på ett fält och på det hela taget gick det riktigt bra. Vi vet vad vi ska jobba med men själva momenten gick över förväntan. Jag tycker också att Potifar jobbade riktigt bra med tanke på att Garbo höglöper och Piga luktar säker också gott då de sover tillsammans, Garbo och hon. Garbo och Greta fick av förståeliga skäl stanna hemma även om Garbo skulle behöva lite träning.
 
När vi var ute och tränade upptäckte jag att kameran har lagt av. Naturligtvis har garantin gått ut, vad annars? Får försöka sparka igång den gamla. Det är ju skyddet för linsen som man manuellt måste peta upp, sedan fungerar den. Får försöka stå ut med det ett tag tills jag får råd att köpa en ny. Utan kamera kan man ju inte vara eller? Men det är förklaringen till att det inte finns några foton från träningen idag.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × 1 =