130725 Ännu en härlig dag!

I morse möttes vi av solen igen! Så skönt! Det är nästan så man inte tror att det är sant. Det är bästa att göra det mesta möjliga av det när man har chansen.
 
Flickorna fick sitt träningspass strax efter frukost innan det hunnit bli alltför varmt. Thord och Greta begav sig iväg till kyrkoruinen så Greta fick bada lite. Mycket uppskattat! Piga och Garbo skötte sig exemplariskt idag men det var heller inte så svåra övningar. Man får blanda och ge lite tror jag.
 
Lite jobbigt att gno på jobbet när det är varmt men se klaga det gör jag inte! Jag älskar sol och värme, måste få ladda batterierna ordentligt så jag hoppas det håller i sig. Hjärnan blir lite ”mjuk” när det är varmt så uttrycket ”Det man inte gör med huvudet får man göra med benen” stämmer ganska bra på mej, i alla fall idag, men det är det värt.
 
När jag var på hemväg från Bräcke ringde Göran och ville att jag skulle titta in på hemvägen. Han hade något åt oss. Den lilla omvägen lönade sig verkligen! Han hade rökt egenfiskad abborre och gjort en riktigt god romsås som han tyckte att Thord och jag skulle avnjuta till middag ikväll. Behöver jag säga att det var mums? 
 
När jag kom hem och parkerade bilen såg jag att temperaturen låg på 29 grader.
 
Kände att det vore bra för flickorna att få ta sig ett svalkande kvällsbad så jag packade in dem, chukit, tennisbollar och Thord i bilen och drog iväg till Sundsjön för lite lättsam lekapportering. Behöver jag säga att det blev mycket uppskattat?
 
När vi kom hem kokade jag lite nypotatis och sedan avnjöt vi vår middag tillsammans med ett glas gott kallt KVW. Tänk vad lite härligt väder och god mat kan göra för humöret! Fick lite förnyad energi och tog itu med mitt tvättberg. Alla kläder blev strukna så nu återstår bara lite örngott och dukar. Man ska väl ha något att göra i morgon också…
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × ett =