130729 Jag tror att det kommer att gå vägen…

I morse var flickorna lite extra lyckliga på vår morgonrunda då de hittade mogna ”brännber” (jämska för hallon).
 
Mums sa Piga & Garbo…..
 
 
 
Jag vill också ha sa Greta!
 
Jag tror att de skulle ha kunnat stått där ännu om det har funnits bär nog. Kan ju berätta att jag passade också på att smörja kråset lite. Måste säga att det är en underbar tid nu speciellt sedan sommaren faktiskt anlände till oss också. I morse var det mulet och genomvått ute men ändå 17 grader. Under dagen kom solen fram och termometern kom nog upp i 24 – 25 grader. Rätt lagom faktiskt!
 
Idag blev det lite mera tid på jobbet än jag hade beräknat men det innebär att jag kanske kan tillbringa lite mindre tid där i morgon. Få se hur det känns i kroppen och vad som dyker upp i övrigt. Ska försöka ut och träna lite med Piga. Garbo ska få vila åtminstone en dag till även om trampdynan ser ut att läka mycket bra. Så ja, jag tror att det kommer att gå vägen. Ett dygn efter laserbehandling och ser så här fint ut:
 
 
Nog måste hon kunna starta på jaktprovet om 14 dagar? Kanske t o m hinna träna lite.
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

11 + två =