130731 Oj, redan sista dagen i juli!

Märkligt! Idag är det juli månads sista dag. Vi som inte just har haft någon sommar ännu. Jo, lite nu på slutet men det känns märkligt vad fort det går.
 
I morse var det samma väder som gårdagen, nytvättat och rent i naturen på morgonen men solen sken från en blå himmel med bara några molntussar här och där. Någon regnskur har dock passerat under dagen men det kanske är bra det. Då blir det inte så torrt för varmt har vi haft, ca 20 – 24 grader.
 
Flickorna var som vanligt lyckliga på vår morgonrunda. Så här såg det ut idag:
 
 
 
Undrar vad de sysslar med?
 
 
Aha! Hallonmums så klart! Jag kunde själv inte motstå att äta lite.
 
Det är rätt fasinerande med våra skogsturer. Alltid hittar man något nytt som man inte sett förut. Idag hittade jag detta på stigen:
 
 
Svampar som växer på svampar! Ja jag säger då det. Ser ut som små fågelbon.
 
Idag tog jag det lite lugnt med träning av flickorna. Det blev lite basic hemma på gården till Garbos stora glädje. Hon fick för första gången sedan i lördags, också vara med. Greta orkar jag inte ”bråka” med så hon fick leka lite med frisbeen till hennes stora glädje. Det blev många pussar efteråt idag….
 
Jobbet avlöpte utan större störningar och benet var faktiskt lite bättre idag, inte lika mycket värk. Känns som om det går åt rätt håll. Åt rätt håll går det även med Garbos trampdyna. Titta själva:
 
 
För säkerhets skull ska vi i alla fall ta en laserbehandling till så det inte går upp igen, men nog är det ett rent under att det kan läka så snabbt tack vare laser? Bra uppfinning det där!
 
Vi ska passa på att köpa en motor till vindrutetorkaren bak på bilen också. Det blir biskroten till Thords stora glädje. (En del blir nämligen glad för lite…). Blir nog ett och annat ärende till som blir uträttat när man ändå är in till Östersund (igen!). Måste också iväg och köpa några säckar pellets för vi får ingen leverans förrän till helgen och pengarna rullar rätt bra när man kör varmvattnet på el.
 
Vi har också fått lite mer information om Finlandsprovet idag. Garbo får starta förmiddag på lördag och eftermiddag på söndag. Piga startar förmiddag på söndag. Ska verkligen bli spännande!
 
Marith
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − 6 =