130611 Träningsdags igen!

Nu har det gått några dagar sedan vi var i Axi som för flickorna innebar härliga träningsdagar från morgon till kväll. Lördag och söndag verkade de som om de behövde och uppskattade vilan men i går var det lite mera fart så dagens träningspass var välkommet.
 
Eva Thörnqvist med sina hundar Corall, Quling, Gaia och Aqua kom på förmiddagen och vi åkte bort till området vid Hundån. Där finns en bra myr att träna dirigeringar på och lite stenhällar med träd och buskar för bra träning av  markeringar.
 
Vi började med en markering över Hundån och sedan körde vi dirigeringar med olika avstånd. Därefter körde vi dirigeringar över myren och vid den sista dirigeringen fick de en störningsmarkering först. Alla hundarna skötte sig riktigt bra. Ja nu var det ju bara det äldre förstås. Gaia och Aqua var förstås för liten för dessa övningar (10  resp 3 månader bara).
 
Sedan gjorde vi lite dubbelmarkeringar med lite varierat resultat. För alla utom för Corall blev det ”gör om gör rätt” en slutet gott allting gott! Jag tror att vi alla åkte nöjda därifrån. Lite fika på det innan dagens jobb  hann vi också med.
 
Kameran var med men kom tyvärr inte fram förrän vi tränat färdigt men det blev lite foton på en riktig sötnos i alla fall.
 
 
Hej! Jag heter Aqua och vill såååå gärna komma till dej!
 
 
Visst är jag väl väldigt söt?
 
 
Jag vet vad de ”stora har gjort”… apporterat. Hmmm…
Får väl leta något själv och komma till matte med!
 
 
Titta här vad jag kommer med matte!
 
 
Vill du inte ha den?
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 6 =