130612 En fulltecknad dag.

Idag var agendan fulltecknad. Tidig uppstigning då det var lite svårt att somna om när solen sken och sedan obligatorisk tur i skog och mark med flickorna.
 
Efter frukost hade jag massor som jag egentligen skulle ta itu med men när drygt hälften återstod på listan så sket jag högaktningsfullt i resten. Det blev en cykeltur med flickorna i stället. Jag kan ju säga så här… Det blev mycket uppskattat!
 
Efter en dusch så bar det av till Gällö för ett arbetspass medan bilen skulle till verkstaden. Thord följde med för han ville se lite hur det såg ut under bilen. Jag hann inte mer än på jobbet och börja så ringde Thord och sa att jag kunde hämta bilen, den skulle ha varit där i går… Nytt försök nästa vecka då!
 
Efter arbetspasset så skjutsade jag hem Thord och åkte sedan till Bräcke för nästa arbetspass. Var förstås lite sur över fadäsen med bilen men man ska ju inte gräva ner sig…. Köpte därför med mej lite nypotatis, rökt fisk och romsås och jordgubbar och grädde till efterrätt. Det blev också ett glas vitt bara så där mitt i veckan. Solen skiner och det är riktigt varmt igen men det ska bli regn och kallt i morgon så det gäller att njuta när man kan.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

åtta − sju =