130619 Finväder till midsommar?

Ja man kan undra om det tänker hålla i sig och vara fint väder i midsommarhelgen. Har i alla fall njutit det jag kan av dagens väder mellan arbetspassen.
 
Bilen har varit på verkstan men som vanligt blir det lite mera… Hmmm… ska besikta nästa fredag men fick tid nästa onsdag så med lite tur så är den fixad så den går igenom besiktningen.
 
Flickorna har inte fått något extra idag. Det blev bara morgonpromenaden. Jag trodde jag skulle hinna med en cykeltur mellan arbetspassen men tiden där emellan var lite för knapp för det. I morgon blir det knappast något heller, måste städa färdigt innan jag åker och jobbar. Får väl ”boka lite tid” för dem under midsommarhelgen istället.
 
Jag lovade förra fredagen att jag skulle lägga ut ett foto på de fina amplarna som jag köpte. Det hade jag glömt bort tills idag men här kommer de:
 
 
Naturligtvis måste mina ”morgonpostiljoner” också få vara med på bild!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × 5 =