130620 Dan före….

Självklart vill man var lite ledig när det är storhelg men det innebär att dan före blir lite hektisk för att man ska hinna undan med det man tänkt. Riktigt så bra gick det inte men nästan och det får man vara glad för.

Flickorna fick i alla fall sin morgontur som vanligt men inget speciellt hände. Fanns inte så mycket att fota heller men ett ”fotofynd” blev det i alla fall. Dessa små blyga och fina blommor hittade jag idag. Har gått och tittat efter dem länge nu men inte sett dem och ändå fanns de precis vid stigen. De har säkert blommat i flera dagar….

 
 
 
Linnéa (Smålands landskapsblomma)
 
Vid frukosten fick jag mej en riktig överraskning i egenskap av ett oväntat telefonsamtal. Igår ringde jag in en receptförnyelse och idag ringde en ny läkare från Hälsocentralen. Min ”husläkare” har slutat, tack och lov kan jag väl säga efter detta samtal. Läkaren ville att jag omedelbart skulle sluta med mina värktabletter då de var farliga för bl a bukspottskörteln och inte kompatibel med min blodtrycksmedicin. Dessa tabletter har jag ätit över ett år nu…  Min ”gamla doktor” sa att om jag fick det riktigt besvärligt var det ingen fara att överdosera någon gång….
 
Läkaren skulle i alla fall skriva ut en annan medicin som jag fick prova i 14 dagar och se hur jag tålde (det är en hel del olika värktabletter som jag inte kan äta). Om den inte fungerar skulle jag höra av mej och komma dit så fick vi se vad de skulle hitta på. Tänk att det finns läkare som faktiskt bryr sig, nästan så man får nypa sig i armen!
 
Inför helgen vill vi, Thord, jag Piga, Greta & Garbo förstås önska alla våra besökare en riktigt trevlig midsommarhelg!
 
 
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton − 9 =