130622 Redan midsommarda’n!

Oj vad fort ledighet går, det är nästan redan slut på midsommardagen. Midsommarafton förflöt i väldigt behagligt tempo. Vi tog det rätt lugnt från morgonen. På förmiddagen gjorde jag något som jag i min vildaste fantasi inte trodde att jag skulle göra för bara någon månad sedan. MEN jag är ju född envis och jag har också bevisligen klarat av massor av saker som jag inte trodde mej om att kunna så det var då väl tusan också. Kan andra så kan väl jag! Undrar ni vad det kan vara? Jo det är att köra bil med husvagn. Jag kan också meddela att det gick riktigt bra! Jag t o m backade in bilen exakt dit den skulle för att kunna haka på vagnen, hör och häpna!
 
När den korta jungfruturen var över (det fanns inga backspeglar med, därför blev den kort men det kommer mera när jag fått tag på speglar) så var det flickornas tur att få lite midsommarnöje. Thord tog permobilen och Greta och åkte ner till badstranden och lät henne bada och apportera lite. Jag tog med Piga och Garbo upp till Bodtjärn och tränade markeringar på land och vatten med hjälp av apportkastare. Här kommer några foton, en liten stilstudie i passivitet, som jag tog på Piga medan Garbo hämtade en lång markering på vattnet:
 
 
 
 
 
På kvällen var vi bjudna till grannarna där vi kalasade på god mat och gott vin. En riktigt skön och behaglig midsommarafton med andra ord!
 
Idag har Rune Thander och jag tillbringat några timmar vid en tjärn och lagt upp ett ”prova-på-prov” både Nkl och Ökl. Rune fick även uppdraget att lägga upp ett tufft Ekl till Eva Thörnqvist och mej, eller rättare sagt till Corall och Garbo. Vi ska, tillsammans med Gustaf och Ingegerd, åka till Finland för att starta på prov i augusti så det gäller att ligga i träningsselen…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × ett =