130627 Mellanläge…

Idag kan man säga att det har varit mellanläge för flera saker…. Vaknade på ovanligt gott humör trots att jag sovit dåligt pga värk i höft o axel…. När jag tittade ut så var det molnigt och lite ruggigt men inte ens det fick mej på dåligt humör. Så när flickorna och jag gav oss iväg på vår dagliga runda tänkte jag att vi skulle gå den längre rundan. Det kändes som det behövdes lite extra motion i alla fall för mej.
 
Det första som hände sedan vi vek av mot stora kraftledningen var att Greta hittade lite grävlingsskit att rulla sig i. Kan väl säga att humöret i alla fall sjönk till ett mellanläge…
 
Backen uppför var rätt tung idag…
 
 
Långt där uppe är krönet….
 
 
En fjärdedel av backen avverkad….
 
 
Hälften…..
 
 
Tre fjärdedelar….
 
 
Nästan uppe….
 
På andra sidan…
 
Det var rätt varmt trots att det var mulet och grått och fleecetröjan kändes lite varm jag kommit upp på krönet. När vi var nästan hemma kom det en regnskur…. Blev bara lite blöt! Mellanläge igen alltså. Det KUNDE ju ha varit värre.
 
Efter frukost blev det lite ”SPA-behandling” av både gubbe och kärring och sedan bar det av till två arbetspass i Bräcke. När jag var på väg från det ena arbetspasset till det andra, ringde Thord och talade om att hans skjuts till tandläkaren inte kommit i tid. Ringde sjukresor och fick dem att stöta på de som skulle hämta men så han kom iväg men lite för sent. Orsaken till att Thord skulle till tandläkaren var att plomben som de satte dit förra veckan hade ramlat ur. Tandläkaren talade om att det var hans fel och skulle åtgärda det gratis… Det är bara det att Thords tandläkarbesök går på hans frikort för sjukvård men bra i alla fall förstås. Mellanläge igen alltså.
 
Det flöt på ganska bra på mitt andra arbetspass och jag blev färdig en halvtimme tidigare än beräknat. Också det ett mellanläge. Skönt att komma hem lite tidigare men det är påfrestande för plånboken.
 
Nu i kväll känner jag mej också i mellanläge…. Jag har nämligen krupit till korset och beställt en Samsung Galaxy SIII 4G  & Galaxy Note 8.0 4G. Få se om jag kommer att ångra mej…
 
Något som höjer från mellanläget är att Thord har fått en ”värstingbilstereo” härom dagen som vår snälla ”hustomte” har kollat upp och installerat nu ikväll. Så nu är det bäst att avsluta för idag, vem vet vad nästa mellanläge blir?
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 − 8 =