130628 De skulle ”dra ihop sig” sa stjärnorna

Veckans sista del skulle bli lite bekymmersam sa stjärnorna. Detta återstod att bevisa i morse när jag vaknade. Ingen sovmorgon var inplanerad, tvärt om. Bilen skulle besiktas strax före 10 på förmiddagen och innan dess måste jag in på biltvätten i Brunflo. Måste ju få den lite snygg på ytan i alla fall… om det nu hjälper….
 
Flickorna fick en något kortare tur för att jag säkert skulle hinna. Kom t o m lite tidigt men det var bara bra för då fick jag också komma in lite tidigare. Nu blev det kanske inte bara att köra dit och få bilen godkänd… Det blev ombesiktning. En spindelled var dålig dessutom fattas det två positionsljus men dem var det ingen ombesiktning på. Nu var det väl ingen katastrof. Var in på verkstan idag och det skulle kosta ca 300,- + en halvtimmes jobb. Nåja, det kunde väl ha varit värre.
 
Sedan ägnade jag ett par timmar att proviantera inför kennellägret. En hel del saker skulle fixas men jag fick tag på nästan allt så nu börjar det kännas rätt bra. Det ordnar sig nog även denna gång. Tiden går ju så fort, bara en vecka kvar och sedan får vi träffa lite Beckasiner och Tärnor och deras hussar och mattar. Ska bli så skoj!
 
Konstaterar också att det bara är 3 arbetsdagar kvar tills jag har 1,5 veckors semester. Man får vara glad för det lilla och njuta allt vad man kan. Hoppas bara på finväder också.
 
Arbetspasset flöt på bra och på hemvägen svängde jag in och köpte lite Thaimat till middag. Gott i gott, gott!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − fjorton =