130302 Skillnaden med att känna och var kändis…

Igår när jag åkte hem från jobbet skulle jag som hastigast in på ICA i Gällö för att proviantera lite inför helgen. Som vanlig är jag koncentrerad på vad jag ska ha och då brukar jag inte titta på folk. Får ofta höra att jag är mallig som inte hälsar…
 
Igår var det på precis samma sätt. Tog mej runt montrarna fullt koncenterad på vad jag skulle köpa men plötsligt, när jag rundade en monter, undvek jag med en hårsmån att krocka med en person. Naturligtvis tittade jag till och hade precis på tungan att glatt heja när jag insåg att personen ifråga var mycket bekant för mej men jag var helt okänd för honom. Det var Micke Tornving, vem kunde vänta sig det? Visserligen kommer han ursprungligen från Östersund men han är ju ingen person som man väntar sig stöta på ICA i lilla Gällö. Brukar titta på Johan Falk på söndagar och där är han ju med så det blev en liten overklighetskänsla….
 
Idag hade de kommit massor av nysnö. Bannat också, vi som hade så putsad och fin gårdsplan! Jag vet vad jag har att göra idag ialla fall men  fram på dan ska jag i alla fall prova snöslungan som Ellen & Gunder hade med sig förra helgen.
 
Hur som helst så fick mina flickor och Potifar sin morgonpromenad sedan Thord hade fått sin medicin i morse. Thord fick tillfälle att somna om en stund innan frukost, vilket han uppskattade mycket. Jag var lite fundersam hur Potifar skulle sköta sig, om han skulle vara fixerad vid Garbo eller om jag skulle kunna ha alla lösa en stund. Det gick alldeles umärkt, han skötte sig med den äran!
 
 
Lite liten men stilig! Man kan inte tro att han snart fyller 3 år, goknulen!
 
 
Lite lek och bus blev det också men mest mellan Potifar och Greta.
Piga tycker han är lite burdus och vet inte hur hon sak hantera hans lekinviter…
 
 
Han måste förstås hålla koll på kissfläckarna för att kolla läget…
 
 
…. men inte så han fastnar. Han vill gärna hänga med flocken också.
 
 
När vi kom till Alexis försökte jag med den obligatoriska gruppbilden
men det är bara Greta och Potifar som verkar uppskatta det hela.
Garbo och Piga ser mest lite less ut…
 
 
Däremot är de alla mera alerta när de upptäcker att det vankas inkallningsövningar på hemvägen.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

19 + 17 =