130303 Det hettar till…

Idag kan man säga att det hettar till. Garbo närmar sig höglöpet med stormsteg och Potifar är självklart mycket intresserad. Nu är han rätt lättsam så till vida att när han koncenterar sig på Garbo så slutar han omedelbar bums när man säger till. Trots tikskyddet så får de naturligtvis inte vara tillsammans utan tillsyn så idag har flickorna fått vara ute i hundgården medan Potifar fick var ute med mej medan jag skottade snö… Det hade ju kommit en hel del ytterligare sedan jag skottade igår förmiddag. När flickorna fick komma in följde Potifar med mej en sväng till affären.
 
Vår morgonpromenad blev ovanligt kort men desto intensivare. Ingen hade kört skoter sedan det börjat snöa igår så det var en hel del snö att pulsa i kan man säga. Hundarna hade väl inga större problem men själv orkade jag inte pulsa mej fram mer än halva sträckan som vi brukar gå.  
 
För Thords del drar det ihop sig… I morgonbitti är det åter dags för resan in till Östersund och Remonthagen för vidare träning. Han tog i lite för mycket i torsdags så han har haft ont i lårmuskeln på det ”onda” benet men vi har kört med lienement och massage hela helgen så han tycker att det känns lite bättre.
 
Potiffar hämtas också i  morgon förmiddag och får återförenas med sin familj som kommer hem sent i kväll efter en härlig helg i Norge. Där kan man också säga att det hettat till… Det ser ut som om både Andreas och Emelie kommer hem med varsina pokaler efter badmintonturnering Namdal Open i Grong.
 
 
Att Emelie tog silver vet vi men vi har inte fått rapport på hur det gick för Andreas annat än fotot.
Ett stort grattis till våra kära och duktiga barnbarn!
 
Helgen i övrigt kan summeras med att det har varit en rätt bra helg trots all snöskottning. Det har gått bättre än förväntat med löpande Garbo och Potifar. Thord säger sig ha haft en rätt härlig helg med massor av skidåkning, VM-guld på 5-milen och dessutom Vasaloppet. Ja det är rätt jobbigt att sitta i fotöljen och titta på, ingen barnlek det heller…
 
Själv har jag som sagt var skottat snö, tagit hand om ”gubben” och ”Potifaren”, kört några tvättmaskiner (tvättpåsen som Thord har med sig slipper man ju inte undan) och däremellan har jag ”tjuvat åt mej” en stund i fåtöljen och lite titt på TV när guldmedlajer är på G…
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =