130308 Äntligen fredag sa jag i morse….

Ja äntligen fredag sa jag i morse men om jag vetat då vad dagen skulle innebära så hade jag nog helt enkelt somnat om och hoppat över denna dag.
 
Det började bra, flickorna och jag tog vår morgontur. Solen sken och även om det var rätt kallt, -8, så blåste det inte så det kändes rätt skönt att ge sig iväg. När vi kom ner till skoterspåren så såg vi att  nu hade helikoptern varit i farten igen och röjt även andra sidan av kraftledningen. Det var väl inte så kul….
 
 
Den här synen mötte oss….
 
 
Vid vissa ställen var det lite svårt att ta sig fram….
 
 
Flickorna uppskattade inte heller förödelsen…
 
 
Min favoritvy har också blivit ”förstörd”….
 
 
… och byts mot denna då man åtminstonde ser solen skina
 
 
Naturen har sitt egna sätt att forma konstverk.
 
 
Som sagt… vädret kunde vi ju inte klaga på
 
 
Och flickorna tyckte det var lättsprunget nästan över allt.
 
 
Greta tittade frågande på mej och undrade om vi skulle ha några spännande övningar på hemvägen.
 
Väl hemma blev det frukost även för mej. Sedan hade jag ”bokat tid” för att försöka få tag på personer som jag inte lyckades få tag på igår. Skulle jag inte ha gjort för resultatet blev inte så upplyftande. Kan bli hårda tider framöver om det vill sig illa…
 
Nästa problem följde raskt därpå. Stopp i avloppet på övervåningen. Fixad och trixade och försökte till sist med rensband men fick ge mig med det efter en halvtimme. Vet inte hur jag ska kunna lösa detta. All min planering för dagen sprack (även idag) i och med detta. JAG BLIR SÅ IN I BÄNGEN LESS!!!!!!
 
Nåja, det blev dags för att åka på jobbet. Där var det lite lindrigare idag då det var lite barn på dagis. Fick då tid att fixa med sånt som man inte hinner med annars och det känns rätt skönt. Jag åkte också en timme tidigare så jag säkert skulle vara hema när Thord kom hem. Hämtade posten på hemvägen…. skulle jag ha struntat i förstås. Fick brev från A-kassan. De vill ha in kompletterande uppgifter från bägge min arbetsgivare…. SUCK!
 
Som vanligt på fredagar hade jag köpt skraplotter. Idag blev det två trisslotter, en gul och en rosa. Tänkte ett kort ögonblick att idag vill jag ha den rosa, det är ju internationella kvinnodagen… men äsch, Thord får välja som vanligt och han valde ju den rosa förstås. Vem tror ni skrapade fram en vinst? Precis! Thord skrapade fram 90,-
 
Marith
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton − arton =