130316 Full aktivitet

Idag var det äntligen lördag, och den var som de flesta lördagar, fulltecknad. Först en morgontur i skog och mark. Nya spännande spår utefter vår runda som konstaterades att det måste vara ett lodjur. Kameran var med och spåren förevigade men tyvärr var det väldigt dålig kvalitet så det är inte så stor mening med att publicera….
 
Dagen fylldes med diverse arbetsuppgifter, bl a att sätta om blommor. Inte min favoritsysselsättning men nu är det gjort… ett antal veckor försent. Enligt gamla rutiner ska det göras under januari-februari. Stökigt och jordigt blir det men skönt att det är gjort för i år (länge sedansist).
 
När detta var avklarat var det dags att fixa middagen. Ikväll fick vi fint besök… Maud, Andresa, Potifar och Lady gjorde oss den äran. Andreas hade varit och spelat badminton och vunnit guld! Övning ger färdigjhet och han börjar bli riktigt, riktigt duktig, guldgossen!
 
 
Så ser en guldmedaljör ut!
 
Till middag blev det älgstek med egenhändig tillagad sås, klyftpotatis/ris/kokta grönsaker/sallad (allt efter önskemål). Nu har först husets herre gått för att träffa Johan Blund, därefter Andreas. Maud halvsover i soffan och jag sitter här och skriver. Hundarna väntar på att få gå ut och fixa sista kvällspinket. En helt vanlig lördagkväll i Fjällsta alltså!
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 − 3 =