130502 Ibland kommer man snabbt ner på jorden!

Idag tog jag med mej min nya chuckit och tre tennisbollar så när flickorna hade rastat av sig satte jag ner dem och gick ut på hygget och slängde ut bollarna. Sedan fortsatte vi vår promenad och snacka om tre uppmärksamma, fotgående flickor. Vi gick vår vanliga runda och när vi kom till Alexis måste jag ju ta ett foto för att visa isläget på Sundsjön. Idag blev fotot nästan som en tavla men isen ligger kvar….
 
 
På återvägen stannade vi på andra sidan hygget och de fick ge sig ut att leta bollarna. Snabbast att hitta var faktiskt Greta men jag vet inte vad som flög i henne för hon skulle inte komma in och lämna av. Inte förrän jag rev i kröp hon till korset. Piga och Garbo fick leta rätt länge innan de hittade sina bollar men in kom de. Det här gör vi nog om på ett eller annat sätt. Nyttigt!
 
Efter frukost skulle jag glad i hågen göra en tur på cykeln. Måste ju se till att behärska den till fullo innan flickorna får följa med. Det är faktiskt över 40 år sedan jag sist satt på en cykel (motionscykel undantagen). Det var nu jag kom ner på jorden igen! Trodde i min enfald att jag har rätt så starka ben då de är flitigt använda på dagarna. Jag går ju mellan 12 000 och 23 000 steg/dag men se det hjälper ju inte. Fick vackert hoppa av i uppförsbacken och leda cykeln. Nya tag i morgon!
 
Efter lite småplock var det dags för att åka och jobba två pass. Kom på att min Walkman behövde ladda batteriet och en ny bok måste också laddas så sagt och gjort. Startade datorn och stoppade i Walkman, laddade boken och tänkte den skulle få stå och ladda tills det var dags att åka… När jag kom till Bräcke svor jag högt för mej själv… Nåja, nu är den i alla fall fulladdad!
 
Nu är det kväller och när man tittar ut så skiner solen igen (det har både snöat/haglat och regnat idag) MEN skenet är bedrägligt. Det blåser halv storm och den är isande kall. Fick fram med vinterjackan när flickorna skulle ut och rasta.
 
Jag kunde också konstatera att nu hade kommunen tagit rätt på sitt skräp, på dagen en vecka sedan jag röt till. Få se om det blir bättring eller om skolan fortsätter att försöka använda vår tomt som soptipp…
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 2 =