130507 En bra dag!

Det har varit en bra dag för oss alla här på Skolvägen 8 i Fjällsta. Thord har varit till sköterskan för att kontrollera blodtrycket och det var lite lågt så förmodligen kommer läkaren att plocka bort en blodtrycksmedicin till! Inte alls dumt. Dessutom fick han öronen spolade så nu hör han vad jag säger också.  Bara fördelar med besöket.
 
För flickornas och min del blev det först en morgontur som vanligt.
 
 
Nu är alla vattenpölarna isfria så det är bara till att släcka törsten när som helst säger Garbo.
 
 
Även ”träsket” är isfritt!
 
Efter frukost, när Thord åkt till sköterskan, tog jag bilen, stoppade in flickorna, hakade på cykeln och drog iväg till Bäveråvägen som är en bilfri grusväg. Här var det inte så stora uppförsbackar så det gick alldeles utmärkt att cyckla. Flickorna sprang för glatta livet och gjorde avstickare ibland, oftast för att bada i pölar och i Bäverån.
 
 
 Vi vände vid ”korsvägen” men stannade till en stund så de fick bada lite riktigt om de ville….
 
 
… och gissa om de ville! Speciellt flitig, liten Piga…
 
 
Svanhopp i plurret….
 
 
… men brrr, lite kallt var det allt.
 
På återvägen till bilen sprang de först i full fart och gjorde avstickare precis som på vägen upp. Efter halva vägen upptäckte jag att det fattades en… Flitig liten Piga var ute på egna äventyr och jag ropade (pipan var kvar hemma). Det blåste rätt frisk motvind så jag vet inte om hon hörde mej men kom – det gjorde hon inte! Så vi fick allt vända men efter några hundra meter kom hon springande i full kareta och ordningen var återställd. Resten av vägen sprang de bredvid cykeln  och höll samma tempo som mej. Tror att de blev lite trötta i alla fall.
 
När vi kom hem blev det lite fixande av saker som låg på hög (den är oändlig just nu) och sedan var det dags att åka och jobba två pass. För en gångs skull var det lite lättstädat så jag kunde åka hem i rätt tid. Skönt!
 
Nu ikväll har jag tittat lite på det här med samträningen och är en aning förundrad över vilken respons det blev! Det finns ju hur många träningssugna retrievermänniskor som helst här i Jämtland. Skitkul!!! Nu drar vi igång på söndag!
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton + 2 =