130508 Vissa dagar är man visst lite tankspridd…

 Idag har det varit en ganska strulig dag trots en ganska bra början. Vaknade halv 6 och låg och försökte somna om till 6 men sedan gav jag upp. Jag klev upp och gav flickorna mat och sedan tog vi vår vanliga morgontur men några minidummisar slank med. Hade tänkt att göra lite långa dirigeringar i terräng men det blev inte riktigt som jag tänkt. Terrängen ser ut på ett vis i verkligheten och lite annorlunda inne i huvudet. Önsketänkande kanske? Nåja, flickorna var glada för att de fick jobba lite i alla fall.
 
 Det hade varit minusgrader igen i natt så det var is på vissa vattenpölar igen….
 
 
… i alla fall där inte solen hade kommit åt ännu.
 
 
Samma vattenpöl men i andra änden där solen hade hunnit värma upp lite. 
 
 
I morse såg Sundsjön ut så här. Helt öppet vatten vid stränderna och issörja på resten av ytan.
Ikväll var det dock så gott som isfritt, ny bild i morgon kanske.
 
Idag blev det två arbetspass i stället för ett då morgondagen är ledig. Thord hade tid hos tandläkaren och jag trodde att han skulle hinna hem innan jag åkte men det gjorde han inte. Jag hade också en del att fixa innan jag skulle åka och det blev en hel del strul. Bl a skulle flickorna få sig ett märgben när det gick till hundgården hade jag tänkt men dem hade jag glömt ta ut ur frysen. Tinade dem försiktigt i micron istället men där gick det lite extra tid också.
 
Hur som helst, packade väskan och drog iväg … När jag passerade skylten till Fanbyn kom jag på nåt. VART var jag på väg månntro?  Vände snabbt och for åt rätt håll. Dagen fortsatte med en hel del småstrul men till sist så var det dags att åka hem. När jag kom till bilen hittade jag inte bilnycklarna. Ställde ner väskan och gick tillbaka för att se om jag lagt ifrån mej dem i ”städskrubben”. Hm… hade glömt nycklarna till dörren i väskan, vände och gick och hämtade dem. När jag var halvvägs tillbaka igen så kom jag på var de var. Jag har en benficka på mina arbetsbyxor. Den brukar jag inte använda mig av men idag hade jag av någon anledning stoppat ner nycklarna där…..
 
Om jag ska vara ärlig så tycker jag det är väldigt skönt att det är en ledig dag i morgon och jag hoppas att jag får en riktig sovmorgon. Känns faktiskt som det är det som behövs.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

arton − sex =