130528 Jag tror att sommaren har anlänt…

Nu tror jag att sommaren har anlänt i alla fall. Ikväll vid 8-tiden var det 20 grader i skuggan och som det ser ut på väderrapporterna så fortsätter veckan på samma sätt.
 
I morse var det kanske bara 13 – 14 grader när vi begav oss på vår morgontur, flickorna och jag. En liten överraskning väntade flickorna när gått en bit efter stigen. Skolungarna hade byggt ett litet hinder:
 
 
Garbo & Piga hoppade snällt över men Greta han skulle krypa under, vilket inte lyckades så där överväldigande bra! Hindret revs och jag, snäll som jag är, byggde upp det igen. Sedan fick även Greta hoppa och då gick det bra.
 
Det blev en något kortare tur idag för Thord och jag hade tid hos Jessica Massör, jag vid 9-tiden och Thord en timme senare. Gissa vilka som åkte hemåt i välbehag! När jag kom hem väntade en överraskning på köksbordet. Vår son Göran hade varit hem och i en vas på bordet stod en bukett blommor och ett kuvert med lite skraplotter. Det blev ingen vinst förstås men hoppas kan man ju alltid!
 
 
En fin morsdagsbukett!
 
Man kan ju inte låta bli att vara på gott humör med en dag som börjar så bra, så det blev en cykeltur med flickorna längs Hundån också innan jag åkte till Bräcke för ett arbetspass. Det är en ren fröjd att se dem när de springer som tokar, ömsom på vägen ömsom i vatten… goa och glada!
 
Idag har jag beställt tid för rabiesvaccination och hundpass till Piga och Garbo. Eventuellt blir det en tur till Finland i höst har jag tänkt. Vi får väl se om planerna går i lås.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sexton − tio =