131101 Allhelgonaafton!

Så har oktober passerat och vi är inne i november. Idag är det allhelgonaafton men något riktigt helghumör har jag inte hittat. Det blir en mycket lugn helg är jag rädd men det kan vara skönt det också.
 
Dagen började rätt tidigt. Vaknade halv sex och kunde inte somna om. Gick upp på toaletten och lade mej sedan igen men det blev till att snurra några varv i sängen så efter en timme gav jag upp till flickornas stora förtjusning.
 
Även denna natt har varit lugn för Garbos del. Hon bryr sig inte ett dugg i såret. Jag har T-shirt på henne över natten och när vi är ute. När jag har uppsikt behöver hon inte ha något. En riktig gogumma är hon men det gäller väl att vara observant. Det kan ju börja klia när det börjar läka ordentligt.
 
Att gå i koppel hela morgonrundan är inte något som hon uppskattar. Fuskar lite när hon ska göra ifrån sig, då får de andra sitta medan hon uträttar sina behov utan koppel och det fungerar alldeles utmärkt.
 
Idag var det riktigt krispigt ute. Rätt halt och rimfrost över allt. Tjusigt var det förstås i Alexisbacken och jag kunde förstås inte låta bli att plocka upp kameran. Ni börjar säker bli less på bilder över den vyn men ni får väl blunda i så fall…
 
 
Flitig liten Piga passade på att leta rådjurens ”tablettaskar”
 
Efter frukost kom jag äntligen ihåg att ringa till sköterskan och beställa tid för att ta blodtrycket på Thord. Vi fick komma redan kvart i 11 så efter att han fått lite ”spabehandling” så var det dags att ge sig iväg.
 
Själv funderade jag lite på det här med skodon. I morse var det halt och det gör rätt ont i höften när jag går mina rundor numera. Varje steg bränner till så tjusningen med rundorna blir allt mindre. Bestämde mej i alla fall att nu ska det vara slut på att halka mej fram, det räcker med att halta. Så när Thord var klar i Gällö åkte vi alla (ja flickorna fick också följa med i bilen) till Östersund och Team Sportiga där jag inhandlade mina livs första Icebug.
 
 
 
Självklart invigde jag dem på eftermiddagsrundan trots att det inte var så halt längre.
Sköna var de i alla fall!
 
 
När vi åkte hem från Östersund stannade vi och köpte lite Thaimat i Brunflo som vi mumsade på till middag nu i kväll. Flickorna fick sitt ”fredagsgodis”, grisöron, som de älskar mer än något annat (köpta på Rusta från Sörbygården, svenskproducerade). Nu sitter vi och väntar på Idol på TV’n och flickorna ligger och myser i soffan. Det är lite roligt att se hur Piga ligger tätt, tätt intill Garbo så fort det är något som inte stämmer riktigt. Hon gjorde ofta så nu när hon löpte och nu när Garbo inte är på topp så är det likadant. Mina hjärtegoda flickor!
 
Ha en riktigt trevlig allhelgonaafton!
Marith

0 reaktioner på ”131101 Allhelgonaafton!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nitton + 12 =