131109 En härlig dag!

Lördagen den 11 november har varit en riktigt härlig dag! Den började med lite sovmorgon, vaknade strax före 8. Flickorna och jag gjorde vår morgonrunda som vanligt men jag tror att både Garbo och jag var piggare än vanligt. Jag har nog inte kunnat röra mej bättre på mycket länge, än vad jag kunde i dag. Gjorde nästan inte ont alls att gå. Så härligt skönt! Garbo var också jättepigg och hade nog helst velat springa en runda om hon fått. Lite skillnad mot igår. Solen var på uppgång och någon minusgrad i luften:
 
 
Morgonsolen tittade fram mellan trädstammarna
 
 
Greta letade spår på stigen
 
 
Piga letade bär…
 
 
… och Garbo fick minsann gå fot med matte
 
 
Maud, som jobbar på Gärdin & Persson tycker nog om denna vy.
Skolbarnen har en snitslad bana genom skogen med reklam för dem.
 
Idag firar Thord och jag vår 45-åriga brölloppsdag också. Tänk vad fort åren går, man tror inte det är riktigt sant. Minns att det var riktigt kallt när vi gifte oss, inte lika fint väder som idag alltså. Det var snabba ryck mellan bilen och kyrkan och från kyrkan tillbaka till bilen. Brr…
 
Dagen har jag ägnat åt lite småpyssel och förberedelser med lite middagsmat. På eftermiddagen tittade Lena Hildingsson in och hade med sig en jättefin orkidé.
 
 
Tusen tack snälla goa omtänksamma Lena!
 
Vi hade bjudit hem våra snälla grannar på lite mat och Maud, Emelie och Andreas (med Potifar och Lady) kom också. Det är ju farasdag i morgon så Thord blev uppvaktad med ett nytt databord som han kan ha i knät samt lite skraplotter. Lotterna spara han att skrapa tills i morgon så vad de kan ge vet vi inte ännu.
 
 
Maud hade med sig blommor till mej som Thord hade beställt! En underbar bukett!
 
Middagen började med lite skumpa och tilltugg och sedan blev det en inte alltför glamorös men god middag bestående av tacos. Länge sedan sist. Till efterrätt blev det kalastårta (sockerkaka/maräng med grädde och riktiga jordgubbar.
 
Nu har grannarna gått och vi pustar ut efter kalaset på lite olika sätt….
 
 
Maud har somnat i soffan….
 
 
…liksom Andreas och Garbo
 
 
 Emelie är liksom jag, sysselsatt med datorn….
 
 
Thord blev uppvaktad av Lady en stund innan han gick och uppsöket lopplådan.
 
Sammanfattning: En riktigt härlig dag!
 
Marith
 
 
 
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + 19 =