131114 Så här var det!

Svaret på gårdagens rumpchock var: Garbo, Greta och Piga…
 
Dagen har varit rätt grå och tung. Vissa dagar är bara sådana. För Thords del var den kanske lite bättre. Byaföreningen hade anordnat en träff för hugade. De som ville gick en runda stavgång och sedan serverades ärtsoppa. Ett fyrtiotal personer från byarna runt omkring hade samlats så det var ju en helt okey uppslutning. Nästa gång skulle det serveras risgrynsgröt och skinkstutar. Vilken aktivitet som kommer att anordas hörde han aldrig.
 
Piga och Greta fick inviga det renoverade hundrummet i hundgården idag.
 
 
Han är duktig, vår hustomte eller hur?
 
Ska bli spännande och se hur länge det får vara fint….
 
Garbo fick vara inne med mej  till hennes stora förtret. Hon får fortsatt omvårdnad om såret men nu ser det ut som det är på god väg att läkas i alla fall. Idag ringde de från Ejra och berättade att provsvaret på ”knölen” hade kommit. Som tur var, var det ingen tumör. Det var någon konstig inflammation som orsakade ”knölen”.
 
Eftermiddagen har jag ägnat åt att försöka fylla i uppgifterna till Försäkringskassan. Inte lätt ska jag säga. Är man timanställd så ska det räknas timmar… för fjolåret… dessutom är det två halvtider…. den ena betalar sig bättre än den andra…. men man ska inte särredovisa… Lär ju förlora en hel del pengar…. OM jag nu får några.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fem × 3 =