131115 Fredagsmys!

Hej å hå, nu är det redan fredag igen! Tiden rusar, jag kan inte fatta att jag varit halvsjukskriven i tre veckor redan. Trodde i ärlighetens namn att min kropp skulle må ännu bättre än den gör men….
 
För övrigt började morgonen tidigare än de senaste dagarna. Vi fick möta morgonsolen på väg upp på vår morgonrunda, flickorna och jag. Jag kan förstås inte låta bli att dela med mej (även om det blivit en hel del sådan foton på sistone).
 
 
Det var ett nästan magiskt sken…
 
 
… jag kan inte låta bli att njuta av våra morgonturer
 
 
Njuter gör även Garbo när jag pysslar om henne och hennes sår
 
 
Snart är nog såret helt läkt men till dess… tvätta och pyssla om och penicillin två ggr om dagen.
 
När Garbo pysslats om var det dags att åka till sjukgymnasten. Jag var dit i måndags och jag kan inte med bästa vilja i världen påstå att det varit positiva effekter så vi hade ett litet snack och resultatet blev att jag ska skita i benen och jobba bara lite med axlarna som ju faktiskt har blivit bättre efter sprutorna.
 
När jag kom hem var det strax dags för Thord att åka ner till  sjukgymnasten. Blev lite av ”jag är ute när gubben min är inne och jag är inne när gubben min går ut”….
 
Just nu snöar det för fullt. Jag hoppas verkligen att det inte blir så mycket att det måste skottas för då tror jag att det blir lite för mycket träning för mina axlar och definitivt för mina ben… Håller tummarna….
 
 
Ser nästan ut som om vi lever i en sådan där ”skakbubbla”…
 
Piga & Garbo ligger och myser i soffan så det är bara för mej att säga:
 
Fredagsmys på er!
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + 10 =