131117 Hela huset skakar!

Hilde körde hårt i natt. Vaknade två gånger av att huset skakade och det lät ungefär som om det var snö på taket som rasade av. Första gången var jag tvungen att lämna lopplådan för att göra en koll i huset. Allt såg ut att vara i sin ordning men jag hade lite svårt att somna om. Jag vaknade några gånger till, en gång med samma ljud som det jag nyss beskrev. Hundarna var också mycket ”kärvänliga” så jag tror att det var fler än jag som kände lite oro. Thord hade heller inte sovit så gott.
 
Det var lite spännande när vi gav oss av, flickorna och jag, på vår morgonrunda. Allt var lugnt men det blåste fortfarande men inga stormbyar precis.
 
Flickorna sköter sig alldeles utmärkt när vi går. Ronja är mycket noga med att hålla koll på alla så att ingen tappas bort. Hon drar inte iväg på några längre turer, vilket Piga kan göra, Som tur är kommer Piga som ett skott när jag visslar på henne men hon tycker att alla bär i närheten av stigen är borta så hon måste få göra lite större svängar….
 
 
Rätt vad det är så  hör det något som verkar intressant. Jag måste naturligtvis föreviga dem.
 
 
När vi kom hem igen gjorde vi en inspektion av tomten.
Det enda som inte stod där det skulle var min tunna som jag eldar löv och kvistar i.
 
 
Nu ikväll på vår lilla runda hade vi sällskap av månen.
 
Marith
 

5 reaktioner på ”131117 Hela huset skakar!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio + 12 =