131119 Alla besked är väl kanske inte vad man önskar…

Efter en skön sovmorgon tog vi en tur i skog och mark som vanligt, flickorna och jag. Det går en aning lättare att gå så det känns som jag är på rätt väg i alla fall med kroppen.  Det är också Garbo som för första gången fick gå lös och ledig. Dock hade hon T-shirt även idag då det är en liten sårskorpa kvar. Det är bäst att ta det försiktigt.
 
Ronja och Greta busar lite men jag tror det är mest Ronja som tycker det är kul fast Greta ställer upp en stund. Piga och Ronja försöker också hitta ett sätt att busa på men det blir i bästa fall att de springer efter varandra med varsin pinne. Hoppas det kommer underfund om hur de ska göra snart, tror att de skulle kunna ha hur kul som helst. Filmade två små snuttar idag men tyvärr går dessa inte att lägga ut i bloggen, bara bilder.
 
Idag packade vi in oss i bilen allihop och gjorde en tur till Östersund för lite proviantering och till Tandsbyn för lite proviantering för hundaran. Flickorna trodde nog att det skulle bli något extra kul men tji fick de. Det kan vara bra att åka bil utan att det händer något också.
 
På kvällskvisten ringde läkaren och röntgenplåtarna visade att vänster höft var fri från artros i alla fall. Däremot hade höger höft blivit mycket sämre. Förklaringen till att jag får sen- och muskelinflammation är att muskler och senor försöker ”steloperera” höften och begränsa rörelserna för att undvika smärtan. Bägge axlarna var också påverkade av artros, den högra mer än den vänstra. Inte så roligt besked men det känns i alla fall bra att veta att det faktiskt finns en real orsak till att jag har haft så ont på sistone. Läkaren sjukskrev mej till mitten av december och om jag ska fortsätta med sjukgymnastik och om det inte känns bättre så blir det remiss till ortoped för eventuell operation. Få hoppas att det inte behöver bli så.
 
Just nu är det i alla fall lugnt i huset. Husse är på övervåningen och tittar på fotboll på TV. Garbo och Piga ligger i soffan och snarkar, Ronja ligger nedanför på ryamattan, även hon snarkar. Greta är på övervåningen med husse. Själv sitter jag i fåtöljen och tittar på Sommartider samtidigt som jag bloggar.
 
Marith
 
 
 

5 reaktioner på ”131119 Alla besked är väl kanske inte vad man önskar…”

  1. Just nu är jag tacksam för att jag bara nyser. Och har lite stela fingrar på nätterna. Ibland är man tacksam för att andra skriver, inte bara det positiva, utom även det som är inte så kul. Men! Man får ta livet som det är! Kram, jo då, det vet du.. Å hälsa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =