131128 Lite tomt här hemma idag…

Idag fick vi säga hej då till Ronja för denna gång men som tur är kommer hon snart tillbaka. Hon kommer att var hos oss även över nyår och det ser vi fram emot hela flocken. Måste plocka fram ett ett foto i repris på gogumman!
 
Goa fina Ronja.
 
Vi tog en morgonrunda lite tidigare idag så Ronja skulle vara välrastad inför resan hem till Segeltorp. Det var molnigt och grått och det snöade lite så det blev pannlampa och blinkhalsband. Så här såg det ut när jag fotade på samma plats som igår med utsikt över Sundsjön.
 
 
Lite mysigt är det allt med ljuspunkter. Lägg märke till ljust till högre, det var en timmerbil som kom.
 
När Kristina, Ronjas matte hade varit här och hämtat Ronja var det dags att ta itu med dagens uppgifter. Lite ”spabehandling” för Thord som hade tid på Remonthagen för Botoxbehandling så då gäller det att vara ren och fräsch och lukta gott!
 
På eftermiddagen kom även den tredje som skulle lämna anbud på köket men han ville ta sig en funderare om han vill lämna någon. Han brukade bara gå på löpande och behövde därför hjälp med att göra en offert. Naturligtvis fick han fundera men jag sa också att vi ville veta så snart som möjligt om han kommer med ett anbud.
 
Jag passade också på att gå runt och titta hur det stod till med tomten efter stormbyarna. Min eldningstunna hade dragit iväg en bit längre. Den hade stannat mot stenmuren. Dessutom var det lite andra saker på drift lite här och var på tomten.
 
Vitt och fint är det ju men nu får det inte komma mera snö på ett tag.
 
För övrigt tror jag att flickorna har saknat Ronja lite. Ser ut som om de tittar lite extra var hon kan vara. Rätt härligt ändå att det fungerar så bra, känns som hon tillhör flocken faktiskt.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 − två =