131014 Ja nog är det måndag minsann….

Idag har det varit full rulle hela dagen. Garbos bröstvårta hade spruckit under natten och det rann blodvatten ur ”kratern” så det var bara att ringa veterinären så fort de öppnade. Vi tog vår vanliga morgonrunda medan vi väntade. Hon är av tåligt virke för det såg inte ut som om det bekymrade henne ett dugg. Helt otroligt! Aj, aj, aj skulle nog jag ha sagt….
 
Som lök på laxen så upptäckte jag att Piga började löpa också. Jag var väl lite beredd på det för Potifar och även Max var lite intresserad av hennes kissfläckar och där hon suttit. Det gör också att man måste värdera deras jobb i går ännu ett snäpp högre. Man såg inget av det när de jobbade. Härliga killar det där!
 
Efter frukost så var det äntligen dags att ringa och vi fick tid 9.15 så jag hann precis en snabb dusch och sedan iväg. Veterinären tog ett prov då hon klämde fram lite var och vi får svar om några dagar. Då får vi veta om hon behöver byta penicillin eller om det blir bra med det hon fick recept på. Om 10 dagar ska vi på återbesök för att se om de ska operera bort den eller inte.
 
Jag passade också på att uträtta några ärenden när jag ändå var in till Östersund så när jag kom hem var det bara att förbereda för att åka och jobba. Måndagar och torsdagar är veckans värsta dagar och jag var så slut när jag kom hem så jag ville egentligen bara gå och lägga mej men både två- och fyrbenta ska ju ha mat. Det kändes faktiskt rätt bra i morse efter två dagars vila men efter 5 timmars intensivt gnuggande var jag tillbaka på jorden igen. Blir lite less faktiskt….
 
För att avsluta dagens bloggande lite mera positivt kommer ett foto från gårdagen som jag glömde bort:
 
 
Här ligger de och laddar batterierna inför gårdagens jobb, Piga Potifar, Garbo, Greta och Lady
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + två =