131020 Söndag, en riktig vilo dag det också!

Idag har jag heller inte gjort många knop. Har mest suttit i fåtöljen idag också men idag har jag sysslat med hemsidan. Det är mycket som ska uppdateras så det blev inte färdigt idag men väl påbörjat. Sedan hoppas jag att det ska bli ordning på den också.
 
Jag har sovit ganska dåligt några nätter nu så döm om min förvåning när jag faktiskt sov hela sju timmar i ett sträck i natt. Halv åtta började Piga gäspa riktigt högt… hon tyckte att nu får det allt vara nog.
 
En morgonrunda som vanligt blev det. Någon minusgrad och fortfarande en aning vitt på marken, precis en lagom tur på morgonen så man vaknar.
 
Resten av dagen har jag mest suttit i fåtöljen med datorn i knät som sagt men vid 3-tiden började det krypa i kroppen. Jag är inte van att vara stilla så länge så jag blev tvungen att röra på mej till flickornas glädje. Thord tog sig också en promenad på byn medan vi gjorde en sväng i skogen. Kameran följde med denna gång och resultatet kommer här:
 
 
I ett hus vid skogens slut liten tomte tittar ut….
 
 
Tomten var i detta fall flitig liten Piga….
 
 
Här en liten närmare titt på ”tomten”
 
 
Garbo undrar om inte hon också får vara med på bild och det får hon självklart!
 
 
Greta är nästan omöjlig att fota utan ”slips”….
 
Här sitter de samlade i solens sken, glada över den extraturen idag också.
 
För övrigt fick vi glada nyheter från våra barnbarn Emelie och Andreas som tävlat i badminton,  Distriktsfjädern, och Emelie tog silver och Andreas guld! Så duktiga de är, härligt!
 
Marith

5 reaktioner på ”131020 Söndag, en riktig vilo dag det också!”

  1. Har också mest suttit i fåtöljen idag.. OCH sov bra i natt, och läänge i morse.. Kanske månen spelar oss ett spratt ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × fem =