131025 När man får oväntat besök…

Det blev lite sovmorgon idag också även om den inte blev så lång som den varit de senaste dagarna. Morgonrundan avverkades åter igen i rätt långsam takt. Lite bakslag för min del så det gäller väl att ha tålamod.
Greta lyckades storligen förvåna mej under morgonturen. De var alla lite utspridda i närheten letandes kvarvarande bär. Plötsligt fick både jag och Greta syn på några vita, guppande stjärtar och Greta drog förstås…. Men när jag blåste inkallning kom de alla tre som ett skott, alltså även Greta.
 
Efter frukost fixade jag Thords dator så nu kan han surfa som han vill…. och vill gör han ofta! För övrigt blev det lite småplock och småfix för att inte alldeles få lappsjuka. Inga större åthävor dock för det gäller nog att ta det lugnt.
 
Sjukgymnasten ringde och talade om att det hade haft möte med vårteamet och hon undrade om vi jag ville komma dit och själklart ville jag det. Fick tid den 7 november. Jag passade på att fråga hur det blir med Thord, han har ju inte fått någon tid sedan blansskolan avslutades men det skulle han visst få så vi bokade tid åt honom med den 8 november.
 
Innan maten ikväll tog flickorna och jag och gick en tur i skogen igen. Rätt skönt och riktigt vackert. Solen var på nedgång och lyste alldeles orange.
 
 
Solen och en glimt av sjön tittade fram mellan stammarna nu när löven har fallit
 
 
Alexisbacken i solnedgång
 
Våra solstrålar sitter och njuter i dagens sista solstrålar
 
Strax efter att jag tagit detta foto så fick flickorna springa lite som de ville en stund men plötsligt blev det ett ”himla liv”. Fick syn på en prickig hund tillsammans med mina tre (varav två höglöpande) flickor. Som tur var, var det vår grannes pointer Ricki (som är kastrerad). Blev en stund lite rädd att det var dalmatinern som inte är så där alldeles säker mot andra hundar. Visslade på mina flickor som kom som ett skott och Rick försvann mot det håll han kom ifrån. Skönt att det var han och att det gick bra! När man får oväntat besök alltså!
 
Nu pustar vi alla ut efter middagsmaten. Det blev lite extra gott till flickorna (lite överbliven köttsoppa i torrfodret)då det ju är fredag. Vi åt också gott, kokt potatis, rökt röding, romsås och sallad.
 
Thord ser rätt nöjd ut, mätt och belåten, parkerad framför TV’n  med datorn i knät
och ett glas vin vid sidan av.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio + nitton =