131027 Äntligen!

Jag kan nu äntligen meddela att hemsidan är uppdaterad. Efter många om och men… Tanken var att jag skulle göra om den och göra den lite enklare men så har det inte blivit. Tiden räcker inte till riktigt men få se om det blir tid över framöver.
 
I natt var det ju dags att ställa om klockorna till vintertid. Det fungerade alldeles utmärkt utom att hundarna ville upp i vanlig tid så någon extra sovtimme blev det inte men inte alltför tidigt heller så jag ska väl inte klaga.
 
Morgonrundan kändes lite ruggig för dimman låg rätt tät.
 
 
Dimman låg som sagt var som ett luddig täcke över markerna
 
 
Det brydde sig inte flickorna om, det letade bär som vanligt.
 
 
Lite olika stilar…. Garbo
 
 
Piga hittade en tuva på stenen
 
Greta
 
Jag gick och funderade lite idag på morgonrundan. Piga har ju fått väldigt fin kritik för sitt sök på alla proven som hon startat på. Ändå har jag inte lagt särskilt mycket tid på just sökarbetet då det har fungerat mycket bra även de gånger vi tränat. Kanske är det så att det är tack vare deras letande efter bär som gör att det blir fenomenala på att använda näsan? Vem vet?
 
I övrigt har det varit en mycket lat och skön söndag. Inte många knop gjorda. Kanske börjar jag läar mej att koppla av till slut … eller inte. Jag har ju roat mej med datorn och hemsidan förstås. Vad gäller vädret så har det varit grått hela dan och nu i kväll regnade det men trots det är det +8,7 grader nu kl 10 på kvällen. Hoppas på uppehåll i morgon.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 4 =