131029 Ännu en dag till handlingarna

Nu är det bara två dagar kvar av oktober. Vädret har varit kanon med sol redan från morgon. Visserligen inte varmare än 6 – 8 grader men klar och härlig luft. Morgonen började lite abrupt med att Garbo spydde kl 5. En rejäl ”gräskorv” så det är tydligen väldigt lite bär kvar i markerna för då duger gräs istället. Hmmm… Nu fick vi i alla fall somna om och promenaden anträddes inte förrän kl 8.
 
 
 
Solen tittade fram mellan trädstammarna….
 
 
När vi nådde Alexisbacken hade den stigit ett rejält kliv upp på himlen.
 
 
Här tror jag att det var gräs som var mest intressant, inga bär alltså
 
Härligt när man kan se Sundsjön i solsken mellan trädstammarna.
 
Jag brukar för det mesta ha lite små övningar för flickorna när vi är ute på våra rundor. Bland annat inkallning på visselpipa. Nu när vi går är det ju en hel del rådjur i farten så det gäller att se upp och att ha en bra inkallning. Är de i närheten är det lättast att ge akt på vad flickorna signalerar. Piga var för ett tag sedan, lite trög på inkallningen så det måste vi göra något åt, tänkte jag. När hon inte kom på min signal, gick jag och mötte henne, på med koppel och när vi kom till stigen satte jag ner henne. Tog sedan med mej de andra två en bra bit och gjorde därefter en inkallning med visselpipa. Detta gjorde jag tre gånger. Gissa vem som oftast är snabbast in, alternativt har snabbaste farten in? Rätt gissat, Piga så klart! Mera behövdes faktiskt inte. Härligt när de förstår vad man menar på ett enkelt sätt.
 
Idag har jag äntligen varit till Jessica Massör igen. Det blev behandling med både laser och massage. Så välbehövligt och så skönt. Tyvärr räcker inte tiden till att ta alla ställen som det finns behov men idag blev det axlarna och ryggen som fick sig en duvning.
 
Marith
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − nio =