131030 Upp-och-nervända-världen

Idag har det varit upp och nervända världen för flickorna. Upp kl 6, snabb rastning (ingen långpromenad och ingen frukost först). Matte stökade på ett tag och sedan väcktes husse. Thord gav Piga och Greta mat (färdig, bara att ställa ner) när Garbo och jag hade åkte iväg till Ejra djursjukhus. Garbo fick nämligen inte äta något för hon skulle operera bort sin krånglande tutte. 8.15 anlände Garbo och jag till Ejra djursjukhus.
 
 
Här anlände vi
 
 
I väntrummet medan vi väntade på veterinär
 
 
Efter undersökning förstod nog Garbogumman att något var på gång….
 
 
Hemma! Piga gav Garbo sin kära tuggmutt, förstod nog att hon inte mådde så bra
 
Piga kände sig lite deppad också när inte Garbo är tipp topp.
 
Tratten som Garbo fick blev liggande på bordet.
 
Operationen gick bra och nu har Garbo piggnat till på kvällskvisten. Vi satte på en T-shirt istället för tratt och det verkar gå hur bra som helst. Hon heter väl inte Garbo den gudomliga för intet.
 
Hur som helst är det tur att vi har försäkring. Utan försäkringen skulle det hela kostat strax under 10 000:-, Nu fick jag betala strax under 2 000:- istället. Veterinären och jag hade en liten diskussion om medicineringen också men jag tror att vi förstod varandra till slut. Hon hade skrivit ut Rimadyl och det har jag, efter att Kråka nästan strök med av den medicinen (Garbo och hon har dessutom genmensamma linjer bakom sig), svårt att tänka mej att ge Rimadyl. Nu fick vi Metacam i stället och vem vet, det kanske inte är bättre men det känns bättre i alla fall.
  
Nu i kväll har vi besök av Arne Hunnestad som numera är utflyttad Fjällstabo. Han lämnar in nycklarna från sin lägenhet i morgon och sover över här hos oss. Det blev en sen middag då jag fick hämta Garbo vid fyra och det tog lite tid innan hon var utskriven och sedan stod ett besök på  Apoteket.
 
Marith

 

 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sjutton − ett =