1309014 Ännu en otrolig dag… Sol och T-shirt i mitten på september!

Morgonens lite ruggiga början övergick rätt snabbt till en solig och fin dag. Termometern nådde 18 grader (om inte mer) men jag hade tyvärr bestämt mej för att jag skulle storstäda huset innan något annat.
 
Morgonrundan avverkades såklart som vanligt och ett avbrott blev det genom proviantering i Gällö. Hade lite brått förstås och glömde min rabattkupong på 5 % på allt jag handlade. Den går ut i morgon så där stod jag med lång näsa. Som tur är så blir det inte sååå mycket pengar på 5 %, handlade för drygt 500,- så det fick gå på oturskontot som vanligt.
 
Flickorna skulle få lite uppmärksamhet när jag var färdig med städningen var det tänkt men se när jag var färdig så var även kroppen ”färdig”. Det blev en stund i fåtöljen med fötterna på fotpallen och en GT i handen i stället. Tröstar mitt dåliga samvete med att det blir en riktig genomkörare i morgon istället. Potifar och Zigge med tillhörande kommer och vilt hänger på upptining. Håller förstås en tumme för att det inte blir regn. När man tittar på väderkartan ligger vi precis på gränsen så det kan bli vilket som….
 
För övrigt så tror jag att Garbo börjar på inse att det blev inget av med någon valpning denna gång. I morse var hon lättövertalad att äta och det var lite mera fart på morgonrundan. Hoppet finns även där att hon kommer i normala gängor igen.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

8 − ett =