130905 Ännu en härlig höstdag

Tänk vad härligt, ännu en riktigt fin höstdag! Solen har tittat fram även om det varit lite slöjmoln på himlen och temperaturen har nått 20-graders strecket. Dagen började som vanligt med en morgonrunda med flickorna. Turen uppskattas av flickorna lika mycket varje dag. Piga hade som alltid pigga ben och ”for som ett lyse” uppför berget. Över stock och upp på stenar i jakten på mera blåbär:
 
Mums med bär oavsett om det är blåbär eller lingon….
 
 
Ung o rask så tar man sej fram överallt
 
 
Vi går genom ”trollskogen” varje dag….
 
 
Skolbarnen eller kanske är det dagisbarnen ser ut att ha haft utflykt och glömt kvar en bok i skogen… eller är det kanske trollen själva som har varit framme?
 
Efter jobbet idag så kom Maud och Potifar för lite träning. Thord tog med Greta på en ”Permobiltur” medan vi tränade. Vi träffades (Maud, Potifar, jag, Garbo o Piga alltså) borta i Fanbyn och tränade fotgående, passivitet och linjetag. Avslutade träningen med ett fält där vi först gick på linje och kastade ut dummisare på en äng och i skogskanten. Jag kan bara säga så här…. De skötte sig över förväntan under hela kvällen och det blev alltså hela 2 timmars träning för våra godingar! Dessutom hade vi ju tur med vädret… Fullt dagsljus till kl 20!   
 
 
Dagens huvudtema var att ta det lugnt…
 

Efter träningen följde Maud med hem och fikade lite. Har en hel del träningsplaner/upplägg i tankarna och hoppas att vi kan/får tid att genomföra dem också. Det är kul att träna när man ser att det fungerar som man tänkt sig.
 
Marith
 
 
 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × två =