130911 Det finns lite olika dagar, en del bra, en del bättre och en del sämre

Som sagt, det finns lite olika dagar. Måndagen var en sån där dag som man gärna lägger till handlingarna och glömmer. Inga stora katastrofer men små förtretligheter mer eller mindre över hela dagen.
 
Gårdagen kan man väl säga var en bra dag. Allt flöt på i jämn takt. Inget att yvas över men inget att gråta över heller. Blev bara ett mindre träningspass med flickorna på kvällskvisten som varken gick särskilt bra eller särskilt dåligt. Det var ett sånt där träningspass som man lika gärna har kunnat låtit bli.
 
Idag däremot var en av de bättre dagarna. Morgonen var lite gråmulen och såg väl ut att bli lite tråkig men hur det var så tittade solen fram. Efter morgonrunda och frukost så tog Thord med Greta på en ”bysväng” och jag åkte till ängen i Fanbyn med Piga och Garbo för att träna lite stopp och ”omstyrning” på långt håll. Det blev lite markeringar med apportkastaren också och det blev ett riktigt härlig träningspass. Dirigeringarna blev inte klockrena men det behövdes så lite för att polletten skulle ramla ner. Härligt!
 
Markeringarna blev riktiga höjdare. Innan vi började med dirigeringarna fick de en dubbel var med gula skott och ägg. Ängen är ju lite kuperad så äggen studsade och försvann bakom krönen men de var båda väldigt skärpta och låg i rätt område och ringade in dem.
 
Efter dirigeringarna avslutade vi med nya markeringar där Piga fick en dubbel till och Garbo en trippel. Även detta skötte de med den äran.
 
Det som är svårt med ett sånt här träningspass är att hålla igen. Att bara göra det man tänkt och inte hitta fler övningar och avsluta med något som kanske bara blir ”skit”. Lätt att lockas med och fortsätta när det går så bra men jag gav mej faktiskt också själv gott betyg idag. Jag föll INTE för den frestelsen även om det kliade lite i fingrarna. Hoppas vi kommer iväg även i morgon förmiddag en liten stund. Känns som om vi är inne i lite ”goflyt” och gott samarbete just nu.
 
När jag kom hem hade Thord fått ett telefonsamtal som löste ett problem som vi gått och grunnat på ett tag. Nu i kväll, har jag också lyckats avverka tvätthögen som bara växt och växt , i alla fall till största delen. Har lite kvar men jag ska väl ha sysselsättning i morgonkväll också…. Så, ja idag var en av de bättre dagarna som man kan ha.
 
Marith

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 − 12 =