140407 Men nu närmar det sig…

Nu kan vi börja räkna ner dagarna tills vi kan åka och hämta hem våra flickor i Dalarna. Har precis pratat med Ingegerd och vi bestämde fredag. Thord har tider att passa tisdag, onsdag och torsdag så tidigare går inte eftersom han gärna vill följa med. Snacka om att jag längtar…. mina fina flickor!
 
Vi är så otroligt tacksamma för att det finns så snälla och hjälpsamma vänner som Ingegerd och Gustaf. Jag vet inte hur det skulle ha gått om flickorna varit kvar här hemma… Naturligtvis är vi även tacksamma för att familjen Barkar tagit hand om Greta.  Eventuellt kommer hon att stanna där några dagar till så vi får pytsa in dem lite lugnt. Hon är ju lite burdus så det kan vara bra om Piga och Garbo kommit in i vår ”lunk” innan det blir dags för Greta. Vi har ju också haft förmånen att få träffa henne ett par gånger då hon har varit hem och hälsat på några dygn (inkl hundvakterna). Piga och Garbo har vi bara fått se på bild….
 
Vi har ju fått en hel del blötsnö senaste dygnet men i Falun hade det spöregnat. Vete sjutton om jag inte skulle ha uppskattat regn istället så snön försvinner fortare. Den försvinner väl med blötsnön också men inte lika bra. Det gäller att skogsbilvägarna töar av nu så jag har någonstans att gå med flickorna. Jag är nog inte riktigt fit for fight för rena skogsturer ännu även om det går framåt med stormsteg.
 
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

7 + åtta =