140422 Ingen bra dag för Garbo idag heller!

I morse vaknade  flickorna och jag ovanligt tidigt och ovanligt pigga… eller rättare sagt, jag var ovanligt pigg. Halv 8 begav vi oss iväg på vår morgonrunda. Idag hade jag bestämt mej för att det inte skulle bli någon som helst apporteringsövning men flickorna såg mycket väl att jag hade dummis i västen när vi gick.
 
Det blev lite inkallningsövningar istället och för första gången sedan min operation, gick vi rundan där stigen bitvis har försvunnit tack vare stormen Ivar. Dessutom är det både uppför och nedför men det gick riktigt bra även om flåset inte är det bästa. 
 
 
Den här backen kändes oändligt lång….
 
 
… men det var inte bara jag som hade lång tunga…
 
 
Snart ger nog isen vika på Sundsjön och gräset har börjat så smått att grönska i backen
 
När vi kom hem fick jag se att en av Garbos klor såg lite konstig ut. Vid närmare undersökning såg det ut så här:
 
 
 
Den hade delat på sig och pulpan var framme…
 
 
När jag klippt bort den lösa biten såg det ut så här!
 
Ringde Östersunds Djursjukhus för att boka tid men i och med att de hörde att det var en klo som var orsaken till min tidsbokning så fick jag veta att då blir det akuttid. Nej tack sa jag, då struntar vi i det. Men du måste väl åtgärda det sa receptionisten. Då ordnar jag det på annat sätt svarade jag. Ringde Ejra veterinärklinik och fick besked om att det fanns en tid sist på dagen men jag skulle dröja lite så de fick kolla. När hon återkom så talade hon om att tiden kanske inte räckte till så hon undrade om jag kunde komma från morgonen i morgon istället. Sedan fick jag lite info om hur jag skulle sköta om klon under tiden. Det kallar jag service. Ris till Östersunds Djursjukhus och ros till Ejra!
Marith
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − elva =